Gwendolyn Rutten in diepe rouw: "We gaan je missen" Binnenland
Binnenland

Gwendolyn Rutten in diepe rouw: "We gaan je missen"

Gwendolyn Rutten in diepe rouw: "We gaan je missen"

Aarschot is in rouw. Schepen Geert Schellens (Vooruit) is overleden. Hij was al een tijdje ziek. Het heeft ook burgmeester Gwendolyn Rutten (Open VLD) aangegrepen.

Rutten neemt op de sociale media met een uitgebreide tekst afscheid van haar collega. "Lieve Geert, wat gaan we je missen. Je grote hart, je zin voor humor, je relativeringsvermogen, je talent om ambiance te maken, je onvoorwaardelijk engagement voor Aarschot, je rechtvaardigheidsgevoel en je wil om mensen te helpen… zeker wie het echt nodig had", aldus Rutten.

"Je ademde politiek en je liefde voor onze stad was torenhoog. Het kwam hard aan toen je zei dat je ziek was. Het kwam nog harder aan toen we konden zien wat het met je deed. Aan je stem en je goesting was niks te merken, maar fysiek zag je af. We hebben allemaal geprobeerd om je zo goed mogelijk te steunen."

"Hoe oneerlijk is het om je zo vroeg af te geven. We nemen afscheid van een vriend. Van een man met het hart op de juiste plaats. Van een sociaal bewogen politicus die het verschil heeft gemaakt in Aarschot. Vaarwel Geert. We zullen samen zorgen voor Aarschot en voor iedereen die je lief heeft", besluit Rutten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws