Inbraakseizoen is opnieuw begonnen: Action pakt uit met verschillende betaalbare smart camera's Binnenland
Binnenland

Inbraakseizoen is opnieuw begonnen: Action pakt uit met verschillende betaalbare smart camera's

Inbraakseizoen is opnieuw begonnen: Action pakt uit met verschillende betaalbare smart camera's

Met de omschakeling naar het winteruur is ook het inbraakseizoen opnieuw begonnen. Zo zien ze bij de politie vooral in november en december een piek van inbraken. Action biedt nu verschillende smart camera's aan voor een bijzonder lage prijs.

Action pakt deze week uit met een actie op verschillende camera's. Zo bieden ze onder meer een smart camera aan voor buiten. De LSC Smart Connect IP-camera voor buiten is ideaal als je je huis extra wil beveiligen of zaken die rondom je huis gebeuren in de gaten wil houden. Download de gratis LSC Smart Connect-app en je bedient de camera heel gemakkelijk met je smartphone. Zo kan je alle beelden in haarscherpe kwaliteit volgen. Bovendien scoor je de camera deze week voor amper 24,95 euro bij Action.

Daarnaast biedt Action deze week een binnencamera aan. Je huis extra beveiligen of je huisdier in de gaten houden? Daar is LSC Smart Connect IP-camera voor binnen ideaal voor. Net zoals de buitencamera kan je hem ook via de app verbinden aan je smartphone. Voor deze camera voor binnen betaal je nu slechts 18,95 euro. De actie nog geldig tot en met 14 november.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws