Ivan uit 'De Bachelorette' laat weten of hij nieuwe vriendin heeft na Elke Clijsters Binnenland
Binnenland

Ivan uit 'De Bachelorette' laat weten of hij nieuwe vriendin heeft na Elke Clijsters

Ivan uit 'De Bachelorette' laat weten of hij nieuwe vriendin heeft na Elke Clijsters

Ivan Herrero Di Miceli, de man die Elke Clijsters’ hart sneller deed slaan in ‘De Bachelorette’, richt zijn pijlen nu op zijn carrière in plaats van op de liefde.

Ivan Herrero Di Miceli stapte vorig jaar als winnaar uit het ‘De Bachelorette’-avontuur. Hij wist het hart van Elke Clijsters te veroveren. Op de beelden zagen we hoe verliefd ze elkaar aankeken en hoe de vlinders in hun buik bijna ontploften. Maar na enkele maanden was de romance over, en stapte Ivan meteen in een nieuwe relatie.

Vrouwelijke aandacht

Maar die relatie hield jammer genoeg niet lang stand. “We zaten niet op dezelfde golflengte”, vertelt Ivan. “Toekomstgericht waren we niet klaar om samen te zijn. Ik heb me dan gefocust op m’n eigen projecten en

toekomst.”

Volgens Ivan zou zijn deelname aan ‘De Bachelorette’ ook gezorgd hebben voor heel wat vrouwelijke aandacht. “Dat had ik niet zo fel verwacht. Aangezien het de eerste keer was dat ‘De Bachelorette’ in België uitgezonden werd, wist ik niet dat er zo veel op mij zou afkomen. Ik kreeg veel berichten, zeker bij de finale. Mijn inbox ontplofte. Mijn gsm stond niet stil. Maar het was een leuke ervaring en ik ben daar rustig bij gebleven.”

Nieuwe liefde

Toch is de vrijgezel niet op zoek naar een nieuwe liefde. “Ik laat het nu op me afkomen. Ik ben na Elke ook meteen in een andere relatie gestapt, en alles ging zeer snel. Ook met die aandacht... Nu neem ik even de tijd voor mezelf.”

En mochten er gegadigden zijn, dan kijkt Ivan vooral naar het allerbelangrijkste: “De klik. Uiterlijk is ook belangrijk, want ik ben ook iemand die naar het fysieke kijkt. Maar ik ben nu 31, dus ik kijk verder dan dat.”

Een deelname aan een nieuw datingprogramma zit er voor Ivan niet meteen in, maar er bestaat een kans dat we hem in een ander tv- programma zullen tegenkomen. “Ik had contact met RTL om deel te nemen aan ‘Koh-Lanta’, maar dat was nog niet concreet. Dus het is afwachten.”

BV

Het BV-schap spreekt Ivan duidelijk aan. “Het is een leuke, spontane wereld. En ik ben ook geen fake persoon. Ik blijf altijd mezelf, wat er ook op me afkomt. Ik hou van nieuwe uitdagingen, dus ik sta altijd open voor

alles.”

“Je weet nooit welke deuren zich zullen openen. En hoe meer connecties, hoe beter op professioneel vlak en hoe beter op financieel vlak. Ik ga altijd op mijn gevoel af en dat is het belangrijkste”, aldus Ivan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws