Julie Vermeire en Gers Pardoel schitteren in gloednieuw dansprogramma Binnenland
Binnenland

Julie Vermeire en Gers Pardoel schitteren in gloednieuw dansprogramma

Julie Vermeire en Gers Pardoel schitteren in gloednieuw dansprogramma

Vlaanderen smult van kookprogramma's en swingt op dansprogramma's. Dus dachten Julie Vermeire en Gers Pardoel dat ze het ijzer moesten smeden terwijl het heet is.

Want Play4 maakte nu bekend dat het in navolging van 'Dancing With The Stars' een nieuw dansprogramma zal lanceren. Het Laatste Nieuws ging op onderzoek en ontdekte dat Julie Vermeire en de Nederlandse rapper Gers Pardoel heel Vlaanderen willen leren dansen.

‘Come dance with me’

De nieuwe show die later dit voorjaar zal gelanceerd worden doet volgens de krant erg denken aan ‘Come dance with me’, een nieuw format dat door de Nederlandse tv-producent Reinout Oerlemans samen met LL Cool J en Chris O’Connell werd ontwikkeld.

Gers Pardoel zal het programma presenteren. Julie Vermeire verzorgt het online Tiktokgedeelte. Er is ook een studiogedeelte waar de gelegenheidsduo’s hun act moeten presenteren voor een jury en gastheer Gers Pardoel.

Titel

Of ‘Come dance with me’ de uiteindelijke titel wordt van het nieuwe dansprogramma zal zijn en wanneer het precies van start zal gaan, wil Play4 nog niet kwijt. Maar dat het een succes zal worden, daar lijkt geen twijfel over te bestaan.

@goplay.be Move it! @Gers Pardoel en @julievermeire hebben grootse plannen 🤗 Maar wat? Doe al een gokje 😎 #play4 #moveit #new ♬ Like move it dance - Jikamanu

Populair

Laatste nieuws