Kijkers beschuldigen ‘BB’-bewoonster Grace van grensoverschrijdend gedrag: “Erger dan Leroy” Binnenland
Binnenland

Kijkers beschuldigen ‘BB’-bewoonster Grace van grensoverschrijdend gedrag: “Erger dan Leroy”

Kijkers beschuldigen ‘BB’-bewoonster Grace van grensoverschrijdend gedrag: “Erger dan Leroy”

Grace ligt op sociale media onder vuur nadat ze meerdere vrouwelijke bewoonsters bij het kruis zou gegrepen hebben.

Nadat bewoner Leroy beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, wordt nu ook Grace van datzelfde beschuldigd. Dat gebeurde nadat de bewoonster een aantal vrouwelijke medebewoonsters, waaronder Nawel, bij hun geslachtsdeel gegrepen heeft.

Maandverband

Wanneer je Twitter opent, regent het van de kritiek. Een kijker beschrijft het voorval. “Ze heeft Nawel en Vera in het kruis gegrepen, waarna ze tegen Nawel zei: ‘Woouuww, die van jou is dik’, en Nawel moet gaan vertellen dat ze maandverband in had. Vera schrok zich rot toen ze het deed.”

Nog iemand reageert: “Mijn mening is dat als Leroy een waarschuwing krijgt, Grace ook een waarschuwing moet krijgen. Wat Grace deed was erger dan wat Leroy deed. Verder is het niet nodig om iemand gelijk te haten en cancellen.”

Uitvergroot

Toch zijn er ook heel wat fans die Grace verdedigen. “Erg dat iets waar de bewoners zelf niet over klagen een drama van wordt gemaakt. Alles wordt serieus uitvergroot.”

“Ik vind het raar dat wij nu meebepalen wat de bewoners wel en niet kunnen doen bij elkaar. Dat van Leroy was duidelijk over de grens, maar ik vind dat een heel andere situatie dan dat van Grace en Nouchine.”

Poll

Enkele uren geleden lanceerde de ‘Big Brother’-pagina op Twitter een poll. Daarin wordt aan kijkers gevraagd of ze het gedrag van Grace gepast of ongepast vinden. Een kleine 50 procent vindt het gedrag ongepast. Volgens 20 procent kan het écht niet, en 30 procent vindt dat het wel kan.

RTL heeft aan de Nederlandse nieuwssite Shownieuws laten weten de situatie ernstig te nemen. De zender zou later nog met een reactie naar buiten komen.

Populair

Laatste nieuws