Kijkers 'The Masked Singer' volledig verrast door tweede (!) figuur naast Konijn Binnenland
Binnenland

Kijkers 'The Masked Singer' volledig verrast door tweede (!) figuur naast Konijn

Kijkers 'The Masked Singer' volledig verrast door tweede (!) figuur naast Konijn

Eén van de populairste programma's van het moment is 'The Masked Singer'. Elke vrijdag opnieuw schaart een groot deel van Vlaanderen zich voor de televisie.

En dan is het speuren geblazen. Een leuke twist is dat er naast het gegeven dat er elke week een figuur afvalt er ook telkens een nieuwe figuur bijkomt. Kwestie van er genoeg vernieuwing in te steken.

Verwarring

Maar afgelopen woensdag wisten de trouwe fans even niet meer waar ze het hadden. Want VTM pakte in een filmpje plots uit met Konijn als de nieuwe 'The Masked Singer'-figuur van deze week.

Verwarring alom, want vorige aflevering kwam IJskoning piepen als nieuwkomer. Hoe zat het nu? Donderdag kwam het antwoord, want Het Laatste Nieuws weet dat morgen vrijdag zowel Konijn als IJskoning hun opwachting zullen maken in de vierde show.

Duel met drie

Waardoor de in totaal negen figuren duels zullen aangaan per drie. Daarbij is alleen de winnaar van elk duel is zeker van een plek in de volgende show. IJskoning neemt het overigens op tegen twee vrouwen: Flamme Fatale en Ridder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws