Kijkers van 'Familie' geschrokken na zien van Gunther Levi: "Amai!" Binnenland
Binnenland

Kijkers van 'Familie' geschrokken na zien van Gunther Levi: "Amai!"

Kijkers van 'Familie' geschrokken na zien van Gunther Levi: "Amai!"

Er is de kijkers van 'Familie' wat opgevallen aan Gunther Levi. De acteur is opvallend kaal aan het worden in de soap.

"Amai Peter begint ook kaal te worden", klinkt het in de reacties op sociale media. "Een mooi kaalhoofd is ook nie lelijk", relativeert iemand meteen. Toch zijn er ook mensen geschrokken. "Ik had het in de aflevering van gisteren ook gezien, amai!"

Haartransplantatie

Het was Gunther wellicht zelf ook opgevallen, want hij is net als in het verleden opnieuw een haartransplantatie gaan laten doen in Turkije. Dat deelde hij onlangs openlijk op Instagram.

"Pure concentratie en precisie gisteren. "En nee, het doet geen pijn", liet Gunther op 28 oktober weten. "Over enkele maanden volgt het resultaat", schreef hij er ook nog bij.

Exit

In elk geval zullen de kijkers over enkele maanden afscheid moeten nemen van Peter Van den Bossche. Gunther Levi kreeg immers na 23 jaar zijn ontslag. Ondanks de storm aan kritiek die er was, wilden de makers ook niet meer terugkomen op die beslissing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws