Liefdesgeluk in 'Familie', kijkers enthousiast: "Jan en zij worden een koppel" Binnenland
Binnenland

Liefdesgeluk in 'Familie', kijkers enthousiast: "Jan en zij worden een koppel"

Liefdesgeluk in 'Familie', kijkers enthousiast: "Jan en zij worden een koppel"

Is er een nieuw koppel in de maak in 'Familie'? Dat zou best wel eens kunnen. De kijkers zien het alvast al gebeuren.

Jan (Jef De Smedt) en Francesca (Veerle Eyckermans) hebben enkele keren gebabbeld met elkaar. Het valt op hoeveel begrip Jan toont voor de moeder van de overleden Iris. Daarnaast zien we Francesca nu ook vaker opduiken in de Jan & Alleman. De kijkers denken dat er meer aan de hand is.

Heel mooi

"Ik hoop echt dat ze een koppel worden. Dat zou heel mooi zijn", zegt iemand. "Ik dacht er ook al aan", reageert iemand anders. "Het zou in elk geval heel mooi zijn."

"Dat zou alvast een veel leukere verhaallijn zijn dan de terugkeer van die geniepige gekken", waarmee de kijker duidelijk verwijst naar de terugkeer van Tony. "Ik denk dat het wel kriebelt bij Jan en Francesca. Ik zie het wel gebeuren."

Hoederecht

Jan heeft al een heftig liefdesleven achter de rug, met meerdere vrouwen. Hij heeft dus zijn reputatie wel wat tegen. "Ik zou hem niet willen", stelt een kijker. De laatste vrouw waarmee Jan samen was, was Linda. Nadat zij had verzonnen dat ze kanker had, werd de relatie uiteindelijk beëindigd.

Francesca zal later proberen om het hoederecht te krijgen over het kind van Peter en Iris. De eerste spanningen daarover zie je nu al. Marie-Rose is absoluut niet opgezet met het feit dat Francesca haar kleinkind komt bezoeken en Francesca voelt zich op haar beurt dan uitgesloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws