Plannen van Eddy Planckaert zorgen voor discussie bij de familie Binnenland
Binnenland

Plannen van Eddy Planckaert zorgen voor discussie bij de familie

Plannen van Eddy Planckaert zorgen voor discussie bij de familie

De familie Planckaert is vanaf zondag 20 februari weer te volgen op het scherm. De familie staat voor heel wat uitdagingen.

De werken aan ‘Château Planckaert’ gaan nog steeds onverminderd verder. Het hele gezin werkt zich uit de naad om van het kasteel een pareltje te maken. En zo start de volgende fase van de werken: het leggen van maar liefst 80.000 leien op het kasteeldak. Ook de kinderen drukken hun eigen stempel met het bouwen van de twee kleine torens, al loopt dat niet van een leien dakje.

Discussie

Ook het domein wordt stevig aangepakt. Die taak zal dan ook niemand minder dan Eddy Planckaert op zich nemen, die zich zonder problemen weet te ontpoppen tot een echte landschapsarchitect. Het landgoed zal dan ook een eigen parking en kanaal krijgen. De ouders van Christopher komen na lange tijd alvast een kijkje nemen op het domein.

Naast de verbouwingswerken heeft de familie nog tal van andere zaken om over na te denken. Zo wil vader Eddy de chambres d’hôtes in België verkopen, maar dat ziet de jongere generatie niet meteen zitten, wat leidt tot enkele discussies.

Bovendien wordt de zorg van mémé Clara steeds intenser, en blijkt het afstandsonderwijs voor de jongste generatie geen makkelijk iets. Ook Junior is nog steeds aan het revalideren van zijn motorongeval. Toch blijft hij steevast geloven in zijn ultieme droom: rallypiloot worden. Junior vertrekt dan ook voor enkele weken naar België om die droom waar te maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws