Prijzen van deze producten gaan bij Carrefour flink omlaag: "Klanten kunnen profiteren" Binnenland
Binnenland

Prijzen van deze producten gaan bij Carrefour flink omlaag: "Klanten kunnen profiteren"

Prijzen van deze producten gaan bij Carrefour flink omlaag: "Klanten kunnen profiteren"

Carrefour heeft een nieuwe koopkrachtactie gelanceerd waarbij de focus ligt op het verlagen van de prijzen van seizoensproducten, zoals ijs en sauzen.

In totaal zullen 110 producten goedkoper worden gemaakt om de koopkracht van klanten te verhogen. Deze actie volgt op de prijsverlaging van een honderdtal andere producten die een maand geleden werd doorgevoerd. Naast seizoensartikelen zoals ijsjes en cocktailsaus, zullen ook alledaagse producten zoals boter, bio-eieren en waspoeder in prijs verlaagd worden.

Carrefour blijft onderhandelen met leveranciers om de prijzen te verlagen, rekening houdend met de dalende grondstofprijzen. De retailer benadrukt dat het vanzelfsprekend is om klanten te laten profiteren van deze nieuwe inkoopprijzen. Dit geldt zowel voor producten van nationale merken als voor producten van Carrefour zelf.

Grondstofprijzen

Carrefour verklaart: "Tegen de achtergrond van dalende grondstofprijzen blijft het bedrijf onderhandelen met zijn leveranciers om de prijzen naar beneden bij te stellen. Het is vanzelfsprekend voor Carrefour om zijn klanten te laten profiteren van deze nieuwe inkoopprijzen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws