Robots in 'Masked Singer' ontmaskerd? Tom Dice en Kato weten het "zéker" Binnenland
Binnenland

Robots in 'Masked Singer' ontmaskerd? Tom Dice en Kato weten het "zéker"

Robots in 'Masked Singer' ontmaskerd? Tom Dice en Kato weten het "zéker"

Er zijn mensen die denken dat The Starlings, Kato Callebaut en Tom Dice, in de kostuums van de robots zitten in 'The Masked Singer'. Zij verdenken echter andere personen.

Kato en Tom waren te gast bij Peter Van de Veire op MNM. Peter denkt niet dat het Kato is in het kostuum van de robot. "Jouw Engels is beter", zegt hij tegen Kato. "Wel, ik vond het raar om dat over mezelf te zeggen", pikt zij in.

Zéker

Tom en Kato weten naar eigen zeggen wie het is. "Ik ga het niet zeggen. Waarom niet? Omdat ik het heel zeker weet wie het is", zegt Tom Dice. "Nee, ik weet het ook zeker", aldus Kato. "We kunnen dat niet zeggen, want dan verpesten we het een beetje", aldus Tom. "Wij zijn heel zeker", bevestigt Kato.

Waarna Tom een tip geeft. "Ik zou een keer op YouTube gaan en mijn naam intypen. Meer ga ik niet zeggen", klinkt het. "Bedoel je nu jouw naam?", vraagt Peter voor de zekerheid. "Jaja, mijn naam."

Aster en Lize

Bij MNM hebben ze ontdekt dat er een video op YouTube is waarin Tom en Lize samen zingen. Die video staat alvast hieronder. "Dus jullie denken ook dat het Lize en Aster zijn, hé?", vraagt Peter. "Dat maak jij ervan, hé", zegt Tom.

Populair

Laatste nieuws