Sam Gooris over Papegaai in 'Masked Singer': “Begint mijn voeten uit te hangen" Binnenland
Binnenland

Sam Gooris over Papegaai in 'Masked Singer': “Begint mijn voeten uit te hangen"

Sam Gooris over Papegaai in 'Masked Singer': “Begint mijn voeten uit te hangen"

Peter Van de Veire kon het deze ochtend niet laten om Sam Gooris opnieuw te vragen of hij Papegaai is in ‘The Masked Singer.’ Dit was zijn reactie.

Papegaai is een echte entertainer die houdt van feesten, net als Sam Gooris. Hij werd na aflevering vier dan ook verdacht zich in het pak van het funky karaktertje te hebben gehesen. Ondanks het feit dat Gooris die bewering ettelijke malen ontkende, werd dezelfde vraag hem in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ opnieuw gesteld.

Zangles

Aanleiding daarvoor waren de zanglessen van Sam Gooris. “Deze middag ben ik weg naar mijn zangles. Dat is een gewoonte van mij. Ik heb dat echt wel heel hard nodig en ik doe dat ook heel graag. Om de twee weken ga ik een zangles volgen. Ik leer daar nog altijd ontzettend veel bij”, vertelde Gooris.

“Ik ben nooit de grootste, beste zanger geweest, maar Gooriske heeft dat wel heel hard nodig om op tijd en stond zijn zanglesje te hebben.”

Uilenpak

“Wij vroegen ons eigenlijk af of het iets te maken heeft met ‘The Masked Singer’, want sommige mensen denken dat jij de Papegaai bent”, stak Van de Veire van wal. “Jij gaat toch ook al niet beginnen, hé. Dat spelletje begint mijn voeten uit te hangen hoor”, reageerde Gooris lachend.

Peter Van de Veire besliste daarop de 'Talk Dirty To Me’-versie van Papegaai af te spelen. “Dat hoor je nu toch goed dat ik dat niet ben? Als je dat niet hoort, dan moet je dringend eens je oortjes laten nakijken. Dan hadden ze me beter in een uilenpak gestoken.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws