Samira uit ‘De Bachelor’: “Veel meisjes waren niet oprecht, en net die vond hij zo leuk” Binnenland
Binnenland

Samira uit ‘De Bachelor’: “Veel meisjes waren niet oprecht, en net die vond hij zo leuk”

Samira uit ‘De Bachelor’: “Veel meisjes waren niet oprecht, en net die vond hij zo leuk”

Cupido heeft voor Samira niet raak geschoten in ‘De Bachelor’. Daar waren we woensdagavond getuige van. Spijt van haar deelname heeft ze in ieder geval niet.

Samira trachtte net als veertien andere vrouwen het hart van de felbegeerde vrijgezel Fabrizio te veroveren. Als de zelfverzekerde vrouw die ze is, stapte ze meerdere malen vastberaden op hem af om een gesprek aan te knopen. Toch bleef ze achter zonder roos. In een interview aan Nieuws365 geeft ze haar gevoel bloot en onthult ze opvallende uitspraken van enkele dames.

Waarom heb je je ingeschreven voor ‘De Bachelor’?

“Ik dacht: ‘Waarom niet even de kans grijpen om hem te leren kennen?’ In het verleden was ik Fabrizio namelijk al een aantal keer tegen het lijf gelopen in het uitgaansleven in Limburg en Hasselt. Wat later waren een vriendin en ik Fabrizio’s Instagramprofiel tegengekomen. Vervolgens beslisten we om ons in te schrijven.”

“Ik had Fabrizio nooit eerder opgezocht, dus ik wist enkel nog hoe hij was en hoe hij eruitzag in zijn ‘Temptation Island’-periode. Nu leek hij een volledig ander persoon te zijn die een enorme groei heeft doorgemaakt en volwassen is geworden.”

De vonk is in het verleden nooit overgeslagen, maar toch besliste je om deel te nemen.

“Ik word niet heel snel verliefd en word niet verliefd op het uiterlijk van een persoon. Ik heb tijd nodig. Het innerlijk is hetgeen dat telt. Zijn uiterlijk kende ik natuurlijk al, maar zijn innerlijk niet. En naar dat laatste was ik nieuwsgierig.”

Wat maakte dat Fabrizio jouw type was?

“Ik heb eigenlijk wel vrij uiteenlopende types, maar hij is een daarvan dat me toch wel aanspreekt. Mannen met lang haar vind ik ook knap. Hij is bovendien groot en zijn fysiek toont wel erg mooi vind ik.”

Welke raakvlakken hadden jullie?

“In eerste instantie dacht ik dat wij veel raakvlakken hadden, maar na drie keer met iemand te praten, ken je die persoon nog niet goed. Maar om er toch enkele op te noemen: we zijn allebei Zuiders en in een liefdevol gezin opgegroeid. Daarnaast zijn we bezig met mindfulness, sport en meditatie. Dat waren wat de vlakken waar we wel op raakten, ja.”

Helaas werd je niet uitgenodigd op een one-on-one date. Hoe sta je daar tegenover?

“Enerzijds vond ik dat wel jammer, want hij kent me totaal niet. Het lijkt alsof hij puur op het uiterlijk is afgegaan. Anderzijds vond ik het ook niet heel erg. Na het eerste gesprek met hem had ik iets van: ‘Neen, dit is niet de persoon voor mij.’"

“Tijdens de gesprekken zei hij niet veel en ik heb er sowieso al moeite mee om een gesprek te leiden met een man. Een man moet een beetje het voortouw nemen en dat miste ik. Dat zorgde er ook voor dat mijn interesse in hem wat daalde.”

Volgens jou is Fabrizio niet klaar voor een sterke vrouw naast zich. Wat bedoel je daar precies mee?

“Het lijkt alsof hij een beetje verstijft wanneer een sterke vrouw naast hem staat, en dat hij nog iemand jong nodig heeft die een beetje kneedbaar en meer meegaand is. Ikzelf heb een sterke wil, sterke visie en een sterk karakter. Ik merk dat hij daarop een beetje dichtslaat.”

Het was jou ook opgevallen dat voornamelijk blondines overbleven. Denk je dat dat meer zijn type is?

“Ja, honderd procent. Ik denk dat hij puur op uiterlijk afgaat. Hij heeft niet echt moeite gedaan om mij écht te leren kennen als persoon. Ik had het gevoel van: ‘Je bent niet blond, je bent geen plank en je bent niet blank, dus je bent mijn type niet en daar ga ik geen moeite in steken.’”

“Heel wat meisjes in de villa hadden hetzelfde gevoel daarover. Ik denk sowieso dat dat blonde en slanke toch wel parten speelt bij hem.”

Vond je het dan moeilijk om hem op het einde van de roosceremonie nog geluk te wensen?

“Neen, dat niet. Daarin ben ik erg nuchter. Het is zijn keuze en ik vind het dan ook helemaal niet moeilijk om iemand geluk te wensen. Die boodschap kwam tevens recht uit mijn hart, maar Fabrizio is niet echt de persoon die in mijn kring zou passen.”

“Ik heb altijd respect voor iedereen en voor ieders keuze, dus heb ik hem uiteraard geluk gewenst, maar daar blijft het ook wel bij.”

Denk je dat er dames hebben deelgenomen die niet oprecht zijn met hem?

“Ja, heel veel. De momenten waarop de camera’s uit stonden, en we onder ons konden praten, was er heel veel naar boven gekomen van meisjes die hij erg leuk vond. Ze zeiden: ‘Ik ben hier gewoon om mijn volgers op te krikken. Een beetje fame is altijd wel mooi meegenomen.’”

“Dus heel veel meisjes waren eigenlijk totaal niet oprecht. En die meisjes vond hij juist o zo leuk. Dan denk ik echt dat hij enkel puur op het uiterlijk afgaat.”

Heb je spijt van jouw deelname?

“Neen, dat zeker niet. Het was een zeer mooie ervaring waar ik positief op terugkijk. Helaas heb ik Fabrizio niet leren kennen, maar nu weet ik wel dat hij geen persoon voor mij is. Ik ben er wel achter gekomen dat het hoofdstuk Fabrizio niet hoeft voor mij. Ik heb leuke mensen leren kennen waar ik nog elke dag contact mee heb.”

“Ik heb bovendien veel over mezelf kunnen nadenken en over mezelf kunnen ontdekken. Ik heb veel gemediteerd in het mooie Griekenland. Door het prachtige uitzicht kon ik goed tot rust komen. Het was een mooie ervaring.”

Ben je op dit moment nog single?

“Ik ben al meer dan twee jaar single en ik ben heel gelukkig zo. Het is niet dat ik er echt naar op zoek ben, maar het mag natuurlijk altijd wel komen. Ik ben er klaar voor.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws