Samsung komt met belangrijk nieuws voor gebruikers van oudere telefoons Binnenland
Binnenland

Samsung komt met belangrijk nieuws voor gebruikers van oudere telefoons

Samsung komt met belangrijk nieuws voor gebruikers van oudere telefoons

Samsung is begonnen met het uitrollen van een belangrijke 4G-update voor zowel oudere als nieuwere modellen van de Galaxy-serie, waaronder de Galaxy A5 uit 2017.

Deze update is cruciaal om ervoor te zorgen dat de toestellen compatibel blijven met de veranderende frequentiebanden van mobiele 4G-netwerken. Zonder deze update zouden veel van deze smartphones uiteindelijk geen verbinding meer kunnen maken met bepaalde 4G-netwerken.

De Galaxy A5 (2017), die al enkele jaren geen software-updates meer ontvangt, behoort ook tot de toestellen die de nieuwe 4G-patch krijgen, meldt Galaxy Club. De update is reeds beschikbaar voor de Nederlandse versie van het toestel, en men verwacht dat meer modellen spoedig zullen volgen. De patch verandert verder niets aan de software van de toestellen; het dient enkel om de netwerkconnectiviteit te versterken.

Gebruikers worden aangemoedigd om de update snel te installeren voor optimale prestaties op 4G-netwerken en kunnen handmatig controleren op updates via de instellingen van hun telefoon

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws