Tweemaal geweldig nieuws in ‘Big Brother’, Salar vertrouwt het niet Binnenland
Binnenland

Tweemaal geweldig nieuws in ‘Big Brother’, Salar vertrouwt het niet

Tweemaal geweldig nieuws in ‘Big Brother’, Salar vertrouwt het niet

Big Brother’ heeft gisteren bekendgemaakt dat er geen nominaties zullen plaatsvinden deze week. Althans niet door de bewoners zelf.

Na het loeien van het nominatie-alarm, trekken de bewoners naar de woonkamer met de verwachting dat ze die dag zouden moeten nomineren. “De kijker heeft misschien wel al beslist?”, klinkt het. "Dat zou echt bruut zijn”, reageert Nouchine.

Addertje

Niet veel later weerklinkt de stem van ‘Big Brother’. Meteen wordt de huidige stand van de jackpot bekendgemaakt. Die staat momenteel op 36.477 euro. Daarnaast staat de bewoners nog een verrassing te wachten. “Bewoners, jullie hebben al geweldig genoten van ‘Love Week’. Daarom heb ik nog meer goed nieuws voor jullie: deze week hoeven jullie niet te nomineren!”

Dat nieuws wordt door de bewoners uiteraard met groot jolijt ontvangen. “Houd deze goede spirit vast”, adviseert ‘Big Brother’. “Geniet van de sauna en van de hottub, en van elkaar.” De bewoners klappen vol enthousiasme. Volgens Tobias zal er toch genomineerd worden. “Door de kijkers”, klinkt het.

Toch blijft Salar op z’n hoede. Volgens hem zit er een addertje onder het gras.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws