Vergeet datingsites: Dit zijn de nieuwste trends om op zoek te gaan naar een partner Binnenland
Binnenland

Vergeet datingsites: Dit zijn de nieuwste trends om op zoek te gaan naar een partner

Vergeet datingsites: Dit zijn de nieuwste trends om op zoek te gaan naar een partner

Te midden van een groeiende desillusie met traditionele datingapps zoals Tinder, die te kampen heeft met een afname van betalende gebruikers en het ontslag van 200 medewerkers, zoeken singles naar nieuwe manieren om liefde te vinden.

Onderzoekers en psychologen bevestigen een toenemende 'datingapp-moeheid', met veel gebruikers die zich overweldigd voelen door eindeloos swipen en oppervlakkige gesprekken. Dit heeft geleid tot een zoektocht naar alternatieve datingmethodes die een meer authentieke en persoonlijke ervaring beloven.

Nieuwe initiatieven zoals het Nederlandse Breeze, dat actief is in België, bieden de mogelijkheid voor directe, echte ontmoetingen zonder het oneindige online geswipe. Voor slechts 10 euro regelt Breeze een eerste date in een café, inclusief een drankje.

Een ander uniek concept is 'A bit more', waarbij deelnemers drie potentieel geschikte dates ontmoeten tijdens een georganiseerd evenement, met activiteiten zoals een winetasting.

Evenementen zoals MNDR TNDR spelen in op de behoefte aan real-life interacties, waarbij singles op speelse wijze en zonder de druk van datingapps elkaar kunnen ontmoeten. Deze nieuwe benaderingen van daten benadrukken het belang van persoonlijke connectie en bieden een frisse wind in de wereld van het daten, ver weg van de digitale vermoeidheid.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws