Verrassende wending in ‘Big Brother’: hier bevinden Tobias en Julio zich Binnenland
Binnenland

Verrassende wending in ‘Big Brother’: hier bevinden Tobias en Julio zich

Verrassende wending in ‘Big Brother’: hier bevinden Tobias en Julio zich

Julio en Tobias hebben hun koffers moeten pakken in ‘Big Brother’. De twee namen afscheid, maar is dat afscheid wel van lange duur?

De bewoners beslisten dat Julio en Tobias het ‘Big Brother’-huis dienden te verlaten. Maar deze keer zou het niet gaan om een definitieve exit. ‘Big Brother’ had namelijk een speciale boodschap voor de bewoners. “Het is tijd voor jullie geheim missie. Maak jullie klaar, pak je koffer.”

White Room

Voor Tobias kwam de mededeling niet als een verrassing. “Ik voelde het al aan”, meende hij. Even later verliet het duo het huis via de tuin, waarop hun medebewoners een erehaag vormden waar de twee door moesten lopen.

Op beelden is te zien hoe Julio en Tobias zich in een aparte ruimte bevinden, eentje die veel gelijkenissen toont met de White Room van het vorige seizoen. De twee bespreken een aantal tweets die ze zouden gezien hebben. In de kamer is verder een bord met foto’s van de bewoners te zien en de twee kunnen nog steeds de gebeurtenissen in het huis volgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws