VTM-kijkers reageren massaal na aflevering van 'Sergio Over De Grens' Binnenland
Binnenland

VTM-kijkers reageren massaal na aflevering van 'Sergio Over De Grens'

VTM-kijkers reageren massaal na aflevering van 'Sergio Over De Grens'

'Sergio Over De Grens', het programma van Sergio Herman, maakt wat los bij de kijkers van VTM. Er komt heel veel reactie op.

In 'Sergio Over De Grens' trekt Sergio Herman met een bekende gast naar het buitenland om er te proeven van de cultuur en het eten. Er is ook ruimte voor persoonlijke gesprekken. Vorige week nam hij Jeroen Meus mee en dinsdag was Kürt Rogiers te gast in Marokko.

"Zalig!"

"Prachtig programma, ik kijk al uit naar de volgende aflevering", schrijft Jennifer op de sociale media. "Genieten van landschappen verschillende culturen gecombineerd met de humor van Sergio (echt lachen, heerlijk) en een vleugje ernst van het persoonlijke leven van zowel Sergio als zijn gast. Zalig!"

"Zeer leuk, leerrijk multicultureel programma, origineel en mooi gebracht", merkt Daniëlla op. Ook Claudia heeft het over een "prachtig programma". "Fantastisch progamma. Mooie landschappen, cultuur en de keuken van het land in kwestie", aldus Ronny.

Fragment

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws