VTM schuift Sean Dhondt aan de kant en geeft meer uitleg over zijn toekomst Binnenland
Binnenland

VTM schuift Sean Dhondt aan de kant en geeft meer uitleg over zijn toekomst

VTM schuift Sean Dhondt aan de kant en geeft meer uitleg over zijn toekomst

Aaron Blommaert wordt co-host van An Lemmens in 'The Voice'. Dat is geen goed nieuws voor Sean Dhondt. Hij wordt in het programma door VTM aan de kant geschoven.

Bovendien is er nog meer slecht nieuws, want er zijn voorlopig ook geen verdere tv-plannen voor de 37-jarige Sean Dhondt bij VTM. Een tijdje geleden was Sean nog alomtegenwoordig op VTM. Zo presenteerde hij in 2019 nog 'The Voice' en was hij ook coach in 'The Voice Kids' een jaar later. Hij was ook te zien in 'Liefde voor Muziek'.

Concrete plannen zijn er dus niet. "Sean zal in de toekomst zeker nog op de VTM-zenders te zien zijn. Het is op dit moment nog te vroeg om daar iets concreet over te zeggen", laat VTM weten in Het Laatste Nieuws.

Bij de zender ontkent men dat de beslissing over 'The Voice' nog iets te maken heeft met het hele sextingschandaal dat eind 2020 losbarstte. "We bekijken elk seizoen hoe we het programma fris en eigentijds kunnen houden", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws