Aaron Blommaert doet opmerkelijke vaststelling over ‘Familie’: “Kijkers vinden het overdreven” Buitenland
Buitenland

Aaron Blommaert doet opmerkelijke vaststelling over ‘Familie’: “Kijkers vinden het overdreven”

Aaron Blommaert doet opmerkelijke vaststelling over ‘Familie’: “Kijkers vinden het overdreven”

Afgelopen september mocht Aaron Blommaert de cast van ‘Familie’ vervoegen. Hij speelt er de rol van Raven, de zoon van Lars. Meespelen in een van de populairste soaps van Vlaanderen: het is voor velen een droom, maar slechts weinigen gegeven.

Aaron is dan ook nog steeds erg tevreden met zijn rol in ‘Familie’. “Soms vinden kijkers een bepaalde verhaallijn overdreven, maar bij mijn personage is dat nog niet gebeurd”, merkt Aaron op in TV Familie. “Over Raven valt nog heel wat te vertellen. Ze kunnen er bij ‘Familie’ dus nog alle kanten mee uit."

Ook over zijn tv-vader Kürt Rogiers heeft Aaron niets dan lovende woorden. “We kunnen al van in het begin helemaal onszelf zijn tegenover elkaar”, klinkt het. “Hij geeft me veel tips, en ik geef hem er ook. Allez, in de mate dat je nog tips kan geven aan zo’n succesvol iemand. Ondanks het grote leeftijdsverschil zijn we heel goeie vrienden geworden”, laat Aaron weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws