Anouk Matton laat haar prachtig lijf zien: "Magnifiek!" Buitenland
Buitenland

Anouk Matton laat haar prachtig lijf zien: "Magnifiek!"

Anouk Matton laat haar prachtig lijf zien: "Magnifiek!"

Anouk Matton is de vriendin van Dimitri Vegas. Ze is momenteel op vakantie in Dubai.

Anouk deelde een onweerstaanbare bikinifoto in het roze. "La vie en rose", schrijft Anouk erbij op Instagram. Haar vriend Dimitri Vegas reageert met drie hartjes.

"Verkeerd beeld"

Ook Anouk, die zelf ook als DJ aan de slag is, kreeg vorig jaar haar eigen realityreeks. ‘Anouk Matton Privé’ kreeg wel behoorlijk wat kritiek. Nochtans wilde Anouk net laten zien dat zij, ondanks de grote successen, ook maar een heel gewoon iemand is.

Dat kwam niet helemaal zo over op de kijker. "Hoe wereldvreemd is zij?", klonk het onder meer op Twitter. “Mensen hebben een verkeerd beeld van mij", zei Anouk daarover bij Qmusic. "Ze denken alleen maar aan de lifestyle van de rich en famous, dat alles rozengeur en maneschijn is bij ons. Maar dat is geen reflectie van de werkelijke ik.”

De foto die ze nu op Instagram plaatste, lokt alvast heel wat positieve reacties uit. "OMG, zo mooi. Je straalt!", zegt een volger. "Prachtige foto", klinkt het ook. "Magnifiek!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws