Belangrijk nieuws na zoekactie van politie naar verdwenen Maddie McCann: "Dit is er gevonden" Buitenland
Buitenland

Belangrijk nieuws na zoekactie van politie naar verdwenen Maddie McCann: "Dit is er gevonden"

Belangrijk nieuws na zoekactie van politie naar verdwenen Maddie McCann: "Dit is er gevonden"

De politie heeft een aantal items in beslag genomen tijdens de zoekactie naar de verdwenen Maddie McCann aan een stuwmeer in Portugal. Dat laat Sky News weten.

De zoekactie vorige week stond in het teken van de verdwenen Maddie McCann, die in 2007 uit haar vakantieverblijf in Portugal verdween. Politiemensen uit Duitsland, Groot-Brittannië en Portugal kwamen samen voor de zoekactie aan het stuwmeer van Arada, in het zuiden van Portugal.

Dat stuwmeer ligt op zo'n 50 kilometer van Praia da Luz, waar Maddie verdween. Hoofdverdachte Christian Brückner stond er vaak met zijn camper. De politie onderzoekt de piste dat Brückner met Maddie McCann naar dat stuwmeer is gereden.

Stoffelijke resten

De politie zou op zoek zijn geweest naar een roze deken of de pyama die Maddie droeg op de avond van haar verdwijning. Rechercheurs zouden ook stoffelijke resten van een kind hebben gezocht. Volgens Portugese bronnen zouden er "relevante aanwijzingen" zijn gevonden.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws