Birgit Herteleer verbouwereerd door beslissing van haar VTM-bazen: “Dit had ik niet verwacht” Buitenland
Buitenland

Birgit Herteleer verbouwereerd door beslissing van haar VTM-bazen: “Dit had ik niet verwacht”

Birgit Herteleer verbouwereerd door beslissing van haar VTM-bazen: “Dit had ik niet verwacht”

In 2016 werd Birgit Herteleer reporter bij VTM. Sinds juli van dit jaar is ze te zien als anker in het ‘VTM NIEUWS’. Deze functie werd haar door de zender sneller aangeboden dan ze had gedacht.

"Bij de jaarlijkse evaluatie vragen de bazen altijd wat je nog graag zou willen doen, en de laatste keer heb ik aangegeven dat ik ooit wel anker wilde worden”, zegt Birgit in Het Laatste Nieuws. “Dat ik nog geen jaar later op die stoel zou zitten, had ik nooit verwacht.”

"Ik heb deze job ooit al eens kort gedaan, bij de regionale zender ROB-tv, en ik deed het graag, ook al was ik er bijna toevallig in gesukkeld", aldus Birgit. "Het is nooit mijn droom geweest om anker te worden, ik wilde journalist worden, en zelfs dat wist ik pas laat, want ik ben eigenlijk als cameravrouw begonnen.”

"Er zijn collega's die zeggen: ik wist al op mijn twaalfde dat ik de nieuwe Dany Verstraeten wilde worden, maar dat is bij mij helemaal niet het geval", geeft ze toe. "Zoals zoveel andere mensen heb ik heel lang niet geweten wat ik nu eigenlijk precies wilde gaan doen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws