Bizar: "Daarom wil Aaron Blommaert relatie met Gloria niet bevestigen" Buitenland
Buitenland

Bizar: "Daarom wil Aaron Blommaert relatie met Gloria niet bevestigen"

Bizar: "Daarom wil Aaron Blommaert relatie met Gloria niet bevestigen"

Noch Aaron Blommaert, noch Gloria Monserez wil de relatie bevestigen. Nochtans doken er foto's op waarop duidelijk te zien was dat ze als koppel Kerst vierden.

Aaron Blommaert is daar deze week in Dag Allemaal heel duidelijk over. "Zoals ik al vaak gezegd heb, praat ik niet over mijn privéleven", zegt hij. Daar moeten we het dan gelijk ook mee doen. Op Instagram komen er ook geen liefdesfoto's van de twee.

Tieneridool

De bal ging aan het rollen toen Aaron getagd werd bij een familiefeest met Kerst, waarop hij samen te zien is met Gloria. Aaron werd getagd door een familielid, waarna Het Laatste Nieuws dit oppikte. De bal ging uiteraard meteen aan het rollen.

Toch wil Aaron er niets over kwijt. Volgens een showbizzwatcher heeft de acteur uit 'Familie' daar mogelijk een heel goede reden voor. "Die jongen is een tieneridool", zegt de expert van de Vlaamse showbizz en media in TV-Familie.

Biseksueel

"Duizenden meisjes zijn verliefd op hem. En ook jongens. Want her en der wordt gezegd dat Aaron biseksueel zou zijn. Het kan best dat vanuit zijn management is beslist dat hij offcieel geen lief mag hebben, omdat hij dan fans zou verliezen", stelt de expert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws