Celine Van Ouytsel doet spontane sollicitatie: “Voor dit televisieprogramma mogen ze me altijd bellen” Buitenland
Buitenland

Celine Van Ouytsel doet spontane sollicitatie: “Voor dit televisieprogramma mogen ze me altijd bellen”

Celine Van Ouytsel doet spontane sollicitatie: “Voor dit televisieprogramma mogen ze me altijd bellen”

Het was een vreemd jaar voor Celine Van Ouytsel. Door de coronacrisis was haar jaar als Miss België uiteraard niet wat ze ervan verwacht had. Toch bleef ze geen moment bij de pakken zitten.

“Ik ging normaal naar Amerika om te figureren in 'Mooi en Meedogenloos', dat zijn spijtige kansen die door corona niet zijn doorgegaan. Net zoals contacten leggen", zegt Celine in Het Laatste Nieuws. "Maar zelfs met die gemiste kansen beschouw ik Miss België worden als de mooiste dag van mijn leven. Als eeuwige optimist heb ik gewoon keihard genoten van de dingen die ik wél mocht doen."

En dat waren dan vooral opdrachten in de media. ”Mogen deelnemen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' blijft een ongelofelijke eer, ook al lag ik er na één aflevering uit”, lacht ze. “De opnames van 'Vrede Op Aarde' zijn ook een hoogtepunt geweest."

"Er is interesse uit de tv-wereld"

Haar televisieoptredens vielen zelfs zo goed mee dat ze een carrière ambieert in de media. ”Als ik spontaan mag solliciteren, dan wel voor 'Dancing with the Stars'", lacht Celine. "Als Miss België krijg je niet plots een vrijkaartje, je moet zélf deuren openen en dat probeer ik nu te doen. Concreet ligt er nog niks vast, maar ik voel dat er interesse is vanuit de tv-wereld en dat gevoel is wederzijds.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws