Charlotte Sieben gefopt door Gunther Levi bij 'Familie': "Dit zei hij tegen me" Buitenland
Buitenland

Charlotte Sieben gefopt door Gunther Levi bij 'Familie': "Dit zei hij tegen me"

Charlotte Sieben gefopt door Gunther Levi bij 'Familie': "Dit zei hij tegen me"

Charlotte Sieben is nu al een jaar te zien als de nieuwe Louise in 'Familie'. Blijkbaar kunnen de collega's haar veel wijsmaken.

Dat deed ook Gunther Levi, die inmiddels vertrokken is. Gunther was altijd voor een grap te vinden op de set van 'Familie'. Het sarcasme van Gunther kwam echter niet helemaal binnen bij Charlotte.

Bandje

"Ik versta geen sarcasme, echt niet", vertelt Charlotte aan Primo. "Gunther Levi, met wie ik veel te maken had op de set bij 'Familie', kon me echt van alles en nog wat wijsmaken."

Zo vertelde Gunther tegen Charlotte ooit dat hij zijn teksten instudeerde via een bandje. Hij kreeg dus naar eigen zeggen de teksten ingesproken op een bandje en zo studeerde hij die dan in de auto.

Veel wijsmaken

Charlotte was helemaal weg met dat verhaal. "Ik geloofde dat echt", lacht ze. "Aaron Blommaert, Jan Van den Bosch en Maarten Cop hebben me al keiveel wijsgemaakt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws