David Cantens bekent over zijn relatie met Jasmijn Van Hoof: “Het is waar, ja” Buitenland
Buitenland

David Cantens bekent over zijn relatie met Jasmijn Van Hoof: “Het is waar, ja”

David Cantens bekent over zijn relatie met Jasmijn Van Hoof: “Het is waar, ja”

David Cantens en Jasmijn Van Hoof vormden ongeveer een jaar een koppel. Daarna werd het duidelijk dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn. Ze hielden hun relatie altijd heel bewust uit de schijnwerpers.

Rond de periode dat David uit ‘Familie’ verdween - hij speelde enkele jaren de rol van Jonas - liep ook zijn relatie met Jasmijn - die de rol vertolkte van Stefanie - op de klippen. “Hoewel we nooit aan de buitenwereld hadden verteld dat we in het echte leven een koppel waren, werd dat plots groot nieuws”, maakt David zich de bedenking. “Maar het is waar, ja. Nou ja, niet rond dezelfde periode, Jasmijn en ik gingen enkele maanden eerder al uit elkaar.”

Over de breuk hielden de twee de lippen ook stijf op elkaar. Jasmijn liet zich destijds wel ontvallen dat ze verschillende levensverwachtingen hadden. “En dat is waar”, merkt David op. “Meer wil ik daar ook niet over vertellen. Jasmijn en ik hebben dat zo afgesproken. Maar ik kan je wel vertellen dat ik sindsdien alleen ben”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws