De mannen van Clouseau doen iets wat ze nooit eerder gedaan hebben Buitenland
Buitenland

De mannen van Clouseau doen iets wat ze nooit eerder gedaan hebben

De mannen van Clouseau doen iets wat ze nooit eerder gedaan hebben

Fans van Clouseau hebben iets om naar uit te kijken, want Koen en Kris Wauters hebben vandaag een nieuwe aankondiging gedaan.

Clouseau staat voor de allereerste keer op de affiche van ‘I Love The 90’s’. Organisator Kris Bloemen maakte eerder al bekend dat onder meer 2 Fabiola, Cherry Moon Trax en ook DJ Ward op 14 mei in de Trixxo Arena in Hasselt van de partij zullen zijn.

Eerste keer

“We dromen er al een tijdje van en zijn ontzettend blij dat we Clouseau mogen ontvangen”, aldus Bloemen. “Het wordt niet alleen het eerste optreden van Clouseau op ‘I love the 90’s’, maar ook hun eerste in Trixxo Arena Hasselt.”

De broers kijken naar eigen zeggen al reikhalzend uit naar hun eerste optreden op het bekende muziekevenement: “De beelden die we hebben gezien van eerdere edities van ‘I Love The 90’s’ zagen er indrukwekkend uit. De datum paste in onze agenda en we gaan ons volledig smijten. We vinden het zeker niet confronterend dat we gevraagd werden voor zo’n nostalgie-event. Eerder een erkenning voor wat we in dat decennium gerealiseerd hebben met Clouseau.”

Clouseau brengt op 25 maart hun nieuwe album ‘Jonge Wolven’ uit.

Populair

Laatste nieuws