Debby Pfaff openhartig over haar schoonheidsbehandelingen: "Veel verbetering" Buitenland
Buitenland

Debby Pfaff openhartig over haar schoonheidsbehandelingen: "Veel verbetering"

Debby Pfaff openhartig over haar schoonheidsbehandelingen: "Veel verbetering"

Debby Pfaff laat zich wel vaker behandelen in een schoonheidskliniek. Dat onthult ze in TV-Familie.

Het is niet de eerste keer dat ze een behandeling laat doen. "Vooral zo’n Hydra Derma Clear Facial. Omdat ik overtuigd ben van het resultaat. Ik zie telkens een verbetering van mijn huid", vertelt Debby.

Huid gereinigd

Debby legt uit hoe het werkt. "Je huid wordt eerst gereinigd, gevoed en gehydrateerd. Daarna volgt de Genesis-behandeling, met een medisch-cosmetisch apparaat waarin vier techno-logieën gecombineerd zijn. Dat geeft een spectaculair resultaat."

In ieder geval is Debby niet van plan om nog ooit botox te gebruiken. Dat deed ze één keer en nu nooit meer. Debby liet het vorig jaar doen op haar voorhoofd. "Nóóit meer", zegt ze. "Mijn ene wenkbrauw zat toen ineens hoger dan de andere."

Fysiek

Debby besteedt ook veel aandacht aan haar lichaam. Ze werkt er ook fysiek aan. "Ik ben nooit dik geweest, maar ik wilde een strakker lichaam", vertelt de dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen. "Ik vond een fantastische personal coach: Lesley Dada. Zij pusht mij zo ver dat ik het zelfs plezant vind om af te zien."

Populair

Laatste nieuws