Deze geweldige artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' Buitenland
Buitenland

Deze geweldige artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

Deze geweldige artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

VTM heeft de zeven artiesten bekendgemaakt die eind oktober vertrekken naar een nog onbekende bestemming voor het zesde seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Net als de voorbije jaren zijn het namen om van te smullen.

Met André Hazes, Gene Thomas, Regi, Sean Dhondt, Peter Van Laet, Karen Damen en The Starlings (Kato Callebaut en Tom Dice) is er een mooie mix van echte hitmachines en iets minder bekende talenten. Voor Kato, Tom en Karen is 'Liefde voor Muziek' dé kans bij uitstek om weer voeling te krijgen met het grote publiek.

Peter Van Laet (52) werd vooral in de jaren '90 bekend met Mama's Jasje. Later ging hij solo. Een beetje hetzelfde verhaal voor Gene Thomas (47). Met zijn groep X-Session had hij in de nineties verschillende grote hits, maar ging later de solotoer op.

Boost voor carrière

Alsook Karen Damen (44). Na haar K3-periode nam ze een soloplaat op, maar de grote solocarrière bleef uit. “Ik beschouw mijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ als een nieuwe boost voor mijn carrière. Ik ben nog altijd trots op het album dat ik gemaakt heb en het is ook de muzikale weg die ik wil blijven volgen", zegt ze.

Karen is alvast enthousiast over de rest van de kandidaten. “Regi ken ik natuurlijk al mijn halve leven (zij hadden ooit een relatie) en via Kristel (Verbeke) ben ik bevriend met Gene. Sean Dhondt ken ik ook goed en Peter Van Laet heb ik destijds leren kennen bij ‘Tien Om Te Zien’. Ik heb echt het gevoel alsof ik binnenkort op vakantie ga vertrekken, het is als één grote vriendenreünie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws