Dina Tersago heeft straf nieuws te melden: “Ik begrijp dat mensen aan dit idee moeten wennen” Buitenland
Buitenland

Dina Tersago heeft straf nieuws te melden: “Ik begrijp dat mensen aan dit idee moeten wennen”

Dina Tersago heeft straf nieuws te melden: “Ik begrijp dat mensen aan dit idee moeten wennen”

VTM pakt binnenkort uit met een nieuw programma: ‘Ik wil een kind’. Hierin kiezen wensouders bewust voor co-ouderschap zonder dat er sprake is van een romantische relatie. Dina Tersago is presentatrice van dienst.

Maar ook Dina zelf stelde zich vragen bij het format van het programma. ”Tot ik de uitleg kreeg over wat 'bewust co-ouderschap' eigenlijk is”, zegt Dina in Het Laatste Nieuws. “Dan besefte ik dat ik zelf ook verhalen ken van mensen die dat doen. Een homokoppel en een lesbisch koppel, die samen hebben beslist om een kind te maken en dat op te voeden.”

"Mensen mogen kritische vragen stellen"

”Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen met een open blik naar het programma gaan kijken”, aldus Dina. “Maar ik begrijp dat ze tijd nodig hebben om aan het idee te wennen. Verandering heeft voeten in de aarde, dus daar mag wat tijd over gaan. Mensen mogen kritische vragen stellen.”

"We hebben er geen flauw benul van hoeveel wensouders zich gaan aanmelden", zegt Dina nog over het nieuwe programma. "Het is een heel spannend project, omdat we weten waar we beginnen, maar niet met welk programma we zullen eindigen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws