Dina Tersago openhartig: "Ik schaam mij dood" Buitenland
Buitenland

Dina Tersago openhartig: "Ik schaam mij dood"

Dina Tersago openhartig: "Ik schaam mij dood"

Geduld is niet de sterkste kant van Dina Tersago. Daardoor is ze naar eigen zeggen niet altijd de moeder die ze wil zijn.

Dina heeft met Isak (6) en Thor (4) twee jongen kinderen in huis. Met de coronacrisis waren de twee voorbije jaren niet evident voor heel wat ouders. “Ik heb niet zo veel geduld” vertelt Dina in het Nieuwsblad.

“Als de kinderen vroegen: ‘waarom?’ was het al snel: Dáárom! Ik had gezworen dat ik nooit tegen mijn kinderen ging zeggen: ‘Je moet nu gewoon luisteren! Punt!’ Maar nu zeg ik het vaak. Je hebt een bepaald beeld voor ogen, van wat voor moeder je wilt zijn, maar soms stond ik hier te roepen tegen hen dat ik dacht: ik schaam mij dood!”

“Ik was op” vervolgt Dina. “Het kwam ook omdat zij tegen de muren opliepen. Ze misten hun vriendjes. Ik zag dat ze met zichzelf geen blijf wisten. Dan probeerde ik het huishouden te doen, of wat mails te beantwoorden, en dan was het soms echt kortsluiting in mijn hoofd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws