Elke Clijsters doet straffe onthulling over 'The Bachelorette': "Ik zag eigenlijk een toekomst met hém, niet met Ivan" Buitenland
Buitenland

Elke Clijsters doet straffe onthulling over 'The Bachelorette': "Ik zag eigenlijk een toekomst met hém, niet met Ivan"

Elke Clijsters doet straffe onthulling over 'The Bachelorette': "Ik zag eigenlijk een toekomst met hém, niet met Ivan"

Elke Clijsters heeft in 'Story' aangegeven dat ze eigenlijk wel echt een toekomst zag met Wouter. De laatst overgebleven man op Ivan na. Ze had echter te veel twijfels bij zijn gevoelens.

"Op papier was Wouter de beste keuze, en ik zag zeker een toekomst met hem. Maar zijn gevoelens bleken niet standvastig", vertelt ze in Story. Elke heeft geen contact meer met hem. "Aanvankelijk wel, we wonen niet ver van elkaar. Maar intussen is er geen contact meer."

Met Ivan heeft ze nog vriendschappelijk contact. "Ivan en ik hebben samen iets meegemaakt dat een band schept. We horen elkaar regelmatig, vorige week heb ik hem via FaceTime voorgesteld aan mijn kinderen", legt ze uit.

Op bezoek

"Ik wou hen tonen dat onze liefde echt was en we een goede band hebben", vervolgt Elke. "Hij komt ons binnenkort ook bezoeken. Fijn dat dat kan. Ik zal altijd in zijn hart zitten, dat weet ik. Maar ik ben me er ook van bewust dat ons contact zal verwateren, zeker wanneer we allebei in een nieuwe relatie zouden zitten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws