Ellemieke Vermolen heel eerlijk over Sergio Herman: “Dit nooit!” Buitenland
Buitenland

Ellemieke Vermolen heel eerlijk over Sergio Herman: “Dit nooit!”

Ellemieke Vermolen heel eerlijk over Sergio Herman: “Dit nooit!”

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman zijn al even uit elkaar. Het nieuws over hun scheiding, begin dit jaar, sloeg in als een bom. Maar het leven gaat verder, en ook Ellemieke is uit het dal geklommen.

“Het gaat wéér goed met me”, zegt ze in Het Nieuwsblad. “Vooral het woord weer is belangrijk. Een scheiding is moeilijk. Je leven ligt overhoop. Je raakt de bodem. Maar ook daar kom je weer uit. Uiteindelijk vind je opnieuw een balans met elkaar, in harmonie met elkaar.”

“Dat was het belangrijkste: om een andere band, een andere relatie, met Sergio te zoeken, dan als man en vrouw”, zegt ze. “Nu is dat als papa en mama. We zijn allebei weer gelukkig. De rest hou ik graag privé.”

"De kinderen lezen die dingen ook"

Ellemieke en Sergio hebben duidelijke afspraken gemaakt: de ander niet zwartmaken in de media. “Ook uit bescherming voor je kinderen”, aldus Ellemieke. “Zij lezen die dingen ook, of krijgen het van anderen te horen. Daarom hebben Sergio en ik daar ook duidelijke afspraken over gemaakt: het is zoals het is, en we gaan het niet verder benoemen.”

“Want Sergio en ik zijn heel goed samen”, laat ze nog weten. “We komen bij elkaar over de vloer, we delen informatie over de kinderen, we bellen elkaar. Wij zijn echt in harmonie samen. Ik zou nooit de vader van mijn kinderen belachelijk maken. Ik zal altijd respect voor hem houden. En andersom ook. Ik snap de media. Die zoekt sensatie. Maar die is er echt niet te vinden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws