Elodie Ouedraogo doet opvallende uitspraak over Jeroom: “Hij is daar héél bezorgd om” Buitenland
Buitenland

Elodie Ouedraogo doet opvallende uitspraak over Jeroom: “Hij is daar héél bezorgd om”

Elodie Ouedraogo doet opvallende uitspraak over Jeroom: “Hij is daar héél bezorgd om”

In ‘De tijd van ons Leven’ strijdt Elodie Ouedraogo - samen met Otto-Jan Ham - tegen de beste tijdrijders ter wereld, maar vooral tegen zichzelf, een half jaar lang. Hun onwaarschijnlijk doel: deelnemen aan het WK tijdrijden.

Gelukkig heeft Elodie een grote steun aan haar echtgenoot Jeroom. “Hij is héél bezorgd omdat ik geen enkele ervaring heb”, zegt de Olympisch kampioene in Gazet van Antwerpen. “Hij gaat zelfs zo vaak mogelijk met mij trainen.”

"Ik mag mijn twee pollekes kussen"

“Nu ik serieus gas begin te geven op die tijdritfiets is dat niet meer zo evident”, aldus Elodie. “Maar ik mag mijn twee pollekes kussen. Hij zorgt ervoor dat mijn materiaal en voeding tiptop in orde zijn. Hij mag dan ’s avonds graag zijn pintje en chips hebben, hij steunt me enorm.”

Jeroom is onlangs ook beginnen fietsen. “Hij is peter van Kom Op Tegen Kanker en zij fietsen een lus van 250 kilometer. Hij was zich daarop aan het voorbereiden toen ik aan mijn voorbereiding begon. Mijn eerste training heb ik trouwens op zijn fiets gereden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws