Erg verrassend nieuws over Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Kat heeft dat al toegegeven” Buitenland
Buitenland

Erg verrassend nieuws over Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Kat heeft dat al toegegeven”

Erg verrassend nieuws over Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Kat heeft dat al toegegeven”

Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn waarschijnlijk het meest geliefde voetbalkoppel dat België rijk is. Hun verhaal leest als een sprookje, al hebben ook zij ook hun portie problemen reeds gehad. Maar momenteel gaat alles prima: de aanvaller van de Rode Duivels is een voetbalgod in Napoli, Kat heeft met ‘Kat Zonder Grenzen’ haar eigen tv-programma.

“Ik haat die vooroordelen over die zogezegd oppervlakkige WAG’s”, zegt Kim Van Oncen in TV Familie. “Want ’t is niet omdat Dries zeer goed zijn kost verdient dat Kat niets in haar mars heeft. Dat ze de kans grijpt om dat te laten zien: geweldig vind ik dat. En Dries steunt haar daar enorm in. Hij is heel trots op haar. Terecht!”

Toch is het niet altíjd rozengeur en maneschijn tussen de twee tortelduifjes. “Zoals bij elk koppel gaat dat gepaard met ups en downs. Dat heeft Kat al toegegeven”, aldus de ‘Dertigers’-acrice. “Maar dat twee carrièremensen na zo’n lange tijd samen er nog altijd naar hunkeren om elkaar te zien… Zó mooi. Die twee zijn precies ook elkaars beste vriend. En da’s misschien hun geheim.”

“Kat en Dries kunnen volgens mij niet zonder elkaar”, klinkt het nog. “Elke keer als ik haar zie, is ze ook altijd even aan het facetimen of bellen met Dries. Ondanks de afstand die er soms tussen hen zit, zijn ze altijd dicht bij elkaar. Ik wens Kat en Dries alle geluk toe!”

Populair

Laatste nieuws