'Familie'-acteur Aaron Blommaert en Gloria Monserez zijn een koppel Buitenland
Buitenland

'Familie'-acteur Aaron Blommaert en Gloria Monserez zijn een koppel

'Familie'-acteur Aaron Blommaert en Gloria Monserez zijn een koppel

De showbizzwereld is weer een koppel rijker. Aaron Blommaert, bekend als acteur uit 'Familie', is samen met Gloria Monserez, die onlangs nog deelnam aan 'De Slimste Mens'.

De volgers van Gloria merkten al wel op dat Aaron een paar keer passeerde op haar Instagram. In mei 2021 noemde ze hem nog zijn knuffelcontact. Aaron zelf deelt weinig privé-beelden op Instagram.

Kerstfeestje

Nu is echter alles veranderd vanwege een kerstfeestje. Eigenlijk moesten de foto's van het feestje privé blijven. Omdat familieleden Aaron hadden getagd kwamen er toch beelden vrij van Aaron en Gloria. Ze poseren als koppel en doen geen moeite om dit te verstoppen.

Aaron en Gloria zijn beiden nog erg jong, maar ze worden wel een grote toekomst voorspeld in de showbizz. Aaron is de rijzende ster van VTM. Hij speelt mee in 'Familie', heeft een boysband 'BOBBY' en is ook te zien in de gloednieuwe film 'Bittersweet Sixteen'.

Hotel Romantiek

Gloria is bekend als Ketnetwrapster. Ze was ook een van de grote revelaties in 'De Slimste Mens' tijdens het afgelopen seizoen. Zo haalde ze de halve finale. Later dit jaar presenteert ze samen met Sven De Leijer op Eén 'Hotel Romantiek'. Het management van Aaron wil noch bevestigen noch ontkennen dat de twee een koppel zijn. "Privé is privé", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws