'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck openhartig over zijn scheiding met Nathalie Meskens: “Toen was ik heel boos op haar” Buitenland
Buitenland

'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck openhartig over zijn scheiding met Nathalie Meskens: “Toen was ik heel boos op haar”

'Familie'-acteur Jeroen Van Dyck openhartig over zijn scheiding met Nathalie Meskens: “Toen was ik heel boos op haar”

De breuk met Nathalie Meskens (37) was voor Jeroen Van Dyck (40) een mokerslag. “Plots stond ik er alleen voor in ons restaurant Yam Thai”, zegt de acteur in Dag Allemaal.

Nu Nathalie Meskens zwanger is van haar eerste kindje, vroeg het weekblad of het gewezen koppel ooit een kinderwens had. “We hebben het daar soms over gehad, maar het was niet iets wat we heel erg wilden", aldus Jeroen. "Trouwens, Nathalie heeft me, voor het nieuws van haar zwangerschap bekend raakte, vooraf gebeld om het me te vertellen. Dat vond ik supersympathiek. Ik was heel blij voor haar."

Jeroen benadrukt dat de spanningen tussen hen weggevallen zijn. “Kijk, toen we net uit elkaar waren, was ik verdrietig en dat mondde uit in boosheid... Maar het is oké, nu", zegt de 'Familie'-acteur. "Nathalie en ik hebben niet zoveel contact. We hebben ook geen grote gemeenschappelijke vriendenclub die feestjes geeft waar we elkaar tegen het lijf lopen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws