‘Familie’-actrice Sandrine André geeft eerlijk toe: “Dit zou ik helemaal anders doen dan Veronique” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-actrice Sandrine André geeft eerlijk toe: “Dit zou ik helemaal anders doen dan Veronique”

‘Familie’-actrice Sandrine André geeft eerlijk toe: “Dit zou ik helemaal anders doen dan Veronique”

Onlangs werd er in ‘Familie’ een serieus thema aangekaart: Lars en Veronique hadden het op een gegeven moment over de uitvaartverzekering die Lars in orde wilde brengen. Veronique hield hier duidelijk een andere mening op na.

"De scene toont hoe verschillend mensen met een thema als de dood omgaan”, zegt Sandrine André, die de rol van Veronique vertolkt in de VTM-soap. “Lars wil graag alles geregeld hebben, terwijl Veronique het onderwerp weglacht en ontkent dat je een uitvaartverzekering nodig hebt. In het echte leven ben ik het tegenovergestelde. Ik wil graag dat alles op voorhand geregeld en besproken is.”

"Je moet durven praten over het onvermijdelijke"

"Ik zou helemaal anders reageren dan mijn personage”, merkt de actrice op. “Ik vind dat je moet durven praten over het onvermijdelijke. Voor mij is het een bevrijdende gedachte om te weten wat de ander als afscheid wil, en omgekeerd ook.”

“Door te praten over moeilijke thema's, valt er echt een last van je schouders", weet Sandrine. "Je leert jezelf en elkaar beter kennen. Want door nate denken over de dood, vraag je je ook af hoe je wilt leven en wie je bent.”

Populair

Laatste nieuws