'Familie'-makers melden na ontslagen weer erg slecht nieuws voor kijkers Buitenland
Buitenland

'Familie'-makers melden na ontslagen weer erg slecht nieuws voor kijkers

'Familie'-makers melden na ontslagen weer erg slecht nieuws voor kijkers

Er kwam heel wat kritiek van de kijkers op de recente ontslagronde bij 'Familie'. Liefst vijf acteurs werden de laan uitgestuurd.

Ludo Hellinx, Gunther Levi, Hilde Van Haesendonck, Martine Jonckheere en Marianne Devriese kregen allemaal te horen dat er niet meer op hen gerekend wordt in de soap. Het zorgde voor een vloedgolf van verontwaardigde reacties bij de kijkers.

Gesprek

Die startten zelfs een heus protest op en een delegatie mocht op gesprek bij de makers van 'Familie'. Wim Feyaerts (creative producer Familie), Davy Parmentier (creatief directeur bij VTM) en Maarten Janssen (channelmanger bij VTM) hadden een overleg met de kijkers, zo weet TV-Familie.

Daaruit is gebleken dat er niet zal teruggekomen worden op de ontslagen. Ook Gunther Levi, die na 23 jaar de bons kreeg, hoeft dus niet te rekenen op het terugdraaien van zijn ontslag. Initiatiefneemster van het gesprek, Sophie Straetmans-Declerk, beseft dat de ontslagen behouden blijven.

Ketnet

“We hebben alles uit de kast gehaald maar jammer genoeg is er geen terugkeren aan”, reageert ze. “Ik vind het nog altijd heel erg dat er vijf acteurs moeten verdwijnen, dit rouwproces zal nog een hele tijd duren.” De kijkers kregen wel de garantie dat 'Familie' niet de allure krijgt van een Ketnet-reeks. Er blijft ook plaats voor wat oudere acteurs.

Populair

Laatste nieuws