Franske roept zijn vrouw Wendy Van Wanten op het matje: “Dit is echt niet gezond” Buitenland
Buitenland

Franske roept zijn vrouw Wendy Van Wanten op het matje: “Dit is echt niet gezond”

Franske roept zijn vrouw Wendy Van Wanten op het matje: “Dit is echt niet gezond”

In 2006 leerde Wendy Van Wanten Frans Vancoppenolle kennen dankzij het programma ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’. De twee zijn nog steeds samen, maar kenden ook een serieuze dip. Ze gingen zelfs even uit elkaar.

“We hebben begrepen dat we niet zonder elkaar kunnen”, zegt Wendy in Dag Allemaal. “Bij ons is het l’amour brut, hé, Frans is explosief en flapt er van alles uit, terwijl ik eerder alles opkrop. Ik heb geleerd dat dat niet goed is. Nu heb ik er alle begrip voor dat hij nog iets voor zichzelf wou doen. Altijd ‘Franske van Wendy’ zijn, als man was dat misschien toch lastig.”

"Wendy is een pleaser, ik zeg liever waar het op staat"

“Ik heb dat altijd heel nuchter bekeken”, pikt Frans zelf in. “Ik werd BV omdat ik bij een BV ben, ik heb daar geen verdienste aan. In de winkel zeggen ze ‘Frans’ tegen mij en ‘meneer’ tegen anderen, da’s alles.”

“Ik ben geen allemansvriend”, laat Frans heel eerlijk verstaan. “Wendy is een pleaser, ze wil iedereen behagen. Da’s geen gezonde levenshouding, heb ik haar al gezegd. Misschien moet dat in de showbizz zo, maar ik zeg liever waar het op staat.“

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws