Geert Meyfroidt verklapt: “Dit was mijn truc om ‘De Slimste Mens’ te winnen” Buitenland
Buitenland

Geert Meyfroidt verklapt: “Dit was mijn truc om ‘De Slimste Mens’ te winnen”

Geert Meyfroidt verklapt: “Dit was mijn truc om ‘De Slimste Mens’ te winnen”

Sinds afgelopen donderdag mag Geert Meyfroidt zich officieel ‘De Slimste Mens ter Wereld’ noemen. Hij won de finale van de Nederlandse zangeres Merol.

“Tijdens de finale merkte ik dat Merol veel nerveuzer was dan ik”, zegt Geert in Het Laatste Nieuws. “Tot vlak voor ik op die stoel zat, was ik dat ook. Ik moest kalmeren. Ik heb die rust snel kunnen vinden, zoals ik die ook op het werk vind wanneer ik onder druk moet presteren. En dat bleek de truc. Alles kon nog keren, natuurlijk, maar ik voelde dat ik dit écht kon winnen.”

Wat opviel tijdens zijn deelname, is de brede kennis die Geert heeft. “Ik leg gemakkelijk verbanden, en weet snel wat de makers eigenlijk willen weten”, zegt hij. “Daarmee probeer ik mijn hiaten te compenseren: ik volg niets over de sterren van het moment en commerciële muziek, exact waar ze in 'De Slimste Mens' al eens naar vragen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws