Gene Thomas spreekt klare taal over zijn vrouw Kristel Verbeke (ex-K3): “Ik vind dat maar raar” Buitenland
Buitenland

Gene Thomas spreekt klare taal over zijn vrouw Kristel Verbeke (ex-K3): “Ik vind dat maar raar”

Gene Thomas spreekt klare taal over zijn vrouw Kristel Verbeke (ex-K3): “Ik vind dat maar raar”

Kristel Verbeke schetst in ‘Zorgen Voor Mama’ een portret van zes mama's die laten zien wat het betekent om in armoede te leven. De voormalige zangeres van K3 leefde in haar jeugd ook in armoede, iets waarover ze nog steeds moeilijk kan praten. Gene Thomas, de echtgenoot van Kristel, heeft alleen maar lof voor haar.

“Chapeau voor ons madam!”, zegt Gene in een gesprek met Dag Allemaal. “Het is niet evident dat ze dat doet. Als ze thuiskwam na een draaidag, kon ik aan haar zien dat ze het lastig had. En dan was ik er voor haar.”

“Wij zijn er altijd voor elkaar, we zijn yin en yang op dat gebied", laat de zanger van 'Kom Wat Dichterbij' weten. "Als zij het moeilijk heeft, kan ik dat wel wat verzachten, en omgekeerd. Het hielp haar om alles te ventileren door er met mij over te praten.”

"We hebben veel geluk, maar je moet altijd nederig zijn"

Toch was er ook veel kritiek op Kristel: tijdens en na haar K3-jaren heeft zij natuurlijk goed de kost verdiend en dus vinden sommigen het dubbel dat net zij ‘Zorgen Voor Mama’ presenteert. “Och, dat vind ik maar raar”, aldus Gene. “Kristel wil gewoon het taboe rond armoede een beetje doorbreken. Laten zien dat ook mensen die hard werken soms pech kunnen hebben, vallen en niet meer rechtop geraken. Dat geven we ook aan onze dochters mee: we hebben veel geluk, maar je moet altijd nederig en dankbaar zijn daarvoor”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws