Gert Verhulst laat Peter Van de Veire sprakeloos achter: “Dit kán toch echt niet?” Buitenland
Buitenland

Gert Verhulst laat Peter Van de Veire sprakeloos achter: “Dit kán toch echt niet?”

Gert Verhulst laat Peter Van de Veire sprakeloos achter: “Dit kán toch echt niet?”

Deze week presenteert niemand minder dan Gert Verhulst samen met Peter Van de Veire ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. De ideale gelegenheid om Gert nóg wat beter te leren kennen, moet Peter gedacht hebben.

“Wat doe jij als je in de file zit, Gert Verhulst?”, vroeg de radiomaker van MNM op een gegeven moment aan de Studio 100-bons, waarop Gert op zijn eigen kenmerkende manier reageerde: “Ja, wat moet je doen? Veel keuze heb je niet, hè. Ah, dan ga ik altijd gaan tennissen. Je kan toch niets doen? Voetballen, tennissen, schaken”, klonk het, waarop Peter prompt in een deuk lag van het lachen.

Of Gert niet ‘even in de neus boorde, of zo’, wilde Peter graag weten. “Weet je, ik heb al een paar weken een korstje in mijn neus. Ken je dat?”, antwoordde Gert, waarop Peter alweer op een onbedaarlijk lachen zette en daardoor amper uit zijn woorden kwam. “En dan moet dat eruit, maar dan denk je: ja, nu ben ik aan het neuspeuteren. Eigenlijk kán dat toch niet.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws