Gilles De Coster stelt zijn vrouw voor, James Cooke onder de indruk Buitenland
Buitenland

Gilles De Coster stelt zijn vrouw voor, James Cooke onder de indruk

Gilles De Coster stelt zijn vrouw voor, James Cooke onder de indruk

Gilles De Coster (41) is in het huwelijksbootje gestapt met Flo Demaeght (27). Dat gebeurde in alle stilte.

Gilles De Coster kennen we uiteraard als presentator van 'De Mol'. Hij was tien jaar lang samen met Linde Merckpoel van StuBru. In 2017 ging het koppel uit elkaar. Linde heeft intussen al een kind met een andere partner.

Privéleven afgeschermd

De breuk van Gilles en Linde was groot nieuws, zelfs op de voorpagina van de krant. Daar was hij hoegenaamd niet over te spreken. Hij besloot dan ook niets meer te zeggen over zijn privéleven. “Ik moet niet alles prijsgeven. Alles wat ik te intiem vind, hou ik nu achter een grote, dikke betaalmuur", zei hij daarover in De Morgen.

Er is dan ook niet veel bekend over zijn vrouw Flo Demaeght. Ze werkt als criminologe bij het parket van Oost-Vlaanderen. Op Instagram plaatste Gilles nu een huwelijksfoto. We mogen dus allemaal kennismaken met zijn vrouw.

"Hoe schoon!"

"Prachtig", reageert Elisabeth Haesevoets, die enkele jaren geleden nog 'De Mol' was. "Veel geluk, liefde en alles" zegt Anke Bukinx. "Hoe schoon! Let love rule", merkt James Cooke op.

Huwelijksfoto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws