Hanne van K3 gooit hart open: "Mensen onderschatten dit echt" Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 gooit hart open: "Mensen onderschatten dit echt"

Hanne van K3 gooit hart open: "Mensen onderschatten dit echt"

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn vormen nu ruim een jaar een trio met Julia Boschman. Dat bevalt hen erg goed.

"We zitten nu ondertussen al meer dan een maand met Julia en ik denk dat we geen betere vervanger voor Klaasje konden vinden", erkent Marthe bij Radio 2. "Julia doet het gewoon top. Ik hoor aan heel veel verhalen dat het bij haar er al inzit van jongs af. We gaan nog jaren door kunnen gaan met haar."

Veel twijfels

De zoektocht naar het nieuwe K3'tje tijdens 'K2 zoekt K3 was een zeer pittige periode, benadrukt Hanne. "Wij zaten ondertussen ook met een afscheidstour waarbij we elk weekend met Klaasje op het podium stonden. In de week waren er dan de opnames voor 'K2 zoekt K3', met allemaal nieuwe gezichten", legt Hanne uit.

Alle emoties kwamen tijdens 'K2 zoekt K3' eraan te pas bij Hanne en Marthe. "Heel veel onzekerheid, lange draaidagen en heel veel twijfels", zegt Hanne. "Het was dus wel heel intens. Ik denk dat heel veel mensen dat toch ook wel onderschat hebben. Het was emotioneel heel zwaar voor ons."

Plaatje compleet

Hanne gaat verder: "Wij moesten enerzijds afscheid nemen van een collega en anderzijds ons hart openstellen voor iemand nieuw. We hebben echter heel snel ondervonden dat de kandidaten allemaal schatjes waren."

Toen kwam Julia meer en meer op de voorgrond. "Op een bepaald moment begon onze liefde voor Julia alleen maar sterker en sterker te worden. We zijn nu heel blij dat het plaatje weer compleet is en het voelt allemaal supergoed."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws