Heel moeilijk moment voor An Lemmens: “Hier was ik niet op voorbereid” Buitenland
Buitenland

Heel moeilijk moment voor An Lemmens: “Hier was ik niet op voorbereid”

Heel moeilijk moment voor An Lemmens: “Hier was ik niet op voorbereid”

Vanavond wordt het podium van ‘Belgium’s Got Talent’ opnieuw overspoeld met talent uit alle uithoeken van België én zelfs daarbuiten. De jury valt van de ene verbazing in de andere, kan de tranen meermaals niet bedwingen en ook het stressniveau van An Lemmens stijgt naar een ongezien niveau...

Lang, elegant, harmonieus en mooi. Dat zijn dé ingrediënten van een perfecte tango volgens dansers Liz en Yannick (35 en 36 jaar uit Gent). Het koppel danst al 19 jaar samen en de passie spat er nog steeds vanaf. En het is niet alleen de dans maar vooral de nummerkeuze ‘In mijn Betere Wereld’ van Gorki die An naar de keel grijpt: “Ik was niet voorbereid om Luc zijn stem hier te horen. Dit is een super mooi eerbetoon aan hem. Ik heb het er echt even moeilijk mee.”

Appel

Ruben komt als wereldkampioen boogschieten namelijk langs om zijn sport in de kijker te zetten. Niet zo bijzonder, denkt de jury eerst, tot ze ontdekken dat Ruben blind is. Wanneer hij An vraagt om het podium op te komen en een appel op haar hoofd te leggen als doelwit, wordt het helemaal gevaarlijk… Of net niet?

Straatmuzikant Youssef krijgt met zijn prachtige versie van ‘What a wonderful world’ heel de zaal stil. En hoewel hij al voor zoveel mensen heeft opgetreden, zit nu vrijdag voor de allereerste keer ooit ook zijn familie tussen de toeschouwers. Is het ook de laatste keer dat ze hem zien performen op het podium van ‘Belgium’s Got Talent’?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws