Iedereen zegt hetzelfde na eerste aflevering van ‘Expeditie Gooris’ Buitenland
Buitenland

Iedereen zegt hetzelfde na eerste aflevering van ‘Expeditie Gooris’

Iedereen zegt hetzelfde na eerste aflevering van ‘Expeditie Gooris’

Gisteren konden we kijken naar het gezinnetje van Sam Gooris en Kelly Pfaff in de langverwachte eerste aflevering van ‘Expeditie Gooris’. De reacties achteraf waren lovend.

“Dit was nog eens gewone, leuke ontspannende televisie, ik zie dat nog eens graag”, zegt iemand. “En het plezante eraan is dat de leden van dit gezin geen ‘dikke nekken’ zijn, maar altijd nuchtere mensen, met de voeten op de grond. Zij voelen zich niet beter dan een ander.”

“Ik vond het heel plezant om naar te kijken!”, laat een ander weten. “Eindelijk eens een beetje ontspanning op tv. Wat me opviel was dat Shania en Kenji super beleefde kinderen zijn! Zij hebben een goede opvoeding gehad!”

“Een prachtig koppel en een prachtig gezin. Leuk en ontspannend programma. Goed gelachen met Sam!”, lezen we nog. En ook: “Ik vond het een zalig programma. Verstand op nul en genieten van begin tot eind. En trouwens goed gelachen met de hele familie, maar vooral met Sam."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws