Iluna, de dochter van Stephanie Planckaert, doet bijzondere vaststelling: “Scheelt er nu iets met mij?” Buitenland
Buitenland

Iluna, de dochter van Stephanie Planckaert, doet bijzondere vaststelling: “Scheelt er nu iets met mij?”

Iluna, de dochter van Stephanie Planckaert, doet bijzondere vaststelling: “Scheelt er nu iets met mij?”

In ‘Onverwacht’ trekt Iluna Timmerman samen met haar mama Stephanie Planckaert op pad met andere tieners te praten over seksualiteit en zwangerschap. Stephanie weet zich natuurlijk goed te verplaatsen in deze situatie, want zij beviel op haar zestiende al van Iluna.

Moeder en dochter zijn twee hartsvriendinnen, maar op sommige vlakken konden ze niet méér verschillen. Zo heeft Iluna nog nooit een vriendje gehad, terwijl Stephanie op haar vijftiende zwanger werd.“Het voorbije jaar heb ik daar weleens over nagedacht: Scheelt er iets met mij? Ik heb nog nooit een jongen gekust, ik heb nog geen lief gehad”, zegt Iluna in Het Laatste Nieuws.

Niets raars aan

Dankzij ‘Onverwacht’ kwam ze wel tot enkele vernieuwende inzichten. “Nu weet ik dat er niets raars aan is dat ik op mijn zestiende nog geen ervaring heb”, aldus Iluna. “Maar goed, misschien is dat over twee jaar nog niet veranderd en denk ik dan wel van: Oei!”, lacht ze.

Ze ervaart daardoor toch wel een beetje stress. “Ik zie hoe mijn vriendinnen één voor één vriendjes beginnen te krijgen, hoe ze daarover vertellen. Het ziet er allemaal zo mooi en zo leuk uit. Mama's verhalen zijn ook romantisch.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws