Instagram test nieuwe functie waar gebruikers al jaren op wachten: "Kan je voortaan zelf kiezen" Buitenland
Buitenland

Instagram test nieuwe functie waar gebruikers al jaren op wachten: "Kan je voortaan zelf kiezen"

Instagram test nieuwe functie waar gebruikers al jaren op wachten: "Kan je voortaan zelf kiezen"

Instagram is momenteel volop bezig met het testen van een nieuwe functie, namelijk het uitschakelen van leesbevestigingen in je DM's. Dat hebben CEO Mark Zuckerberg en Adam Mosseri, hoofd van Instagram, zopas bevestigd.

Bij Instagram kon je - tot grote frustratie van veel gebruikers - de leesbevestigingen van je DM's niet uitschakelen. Maar daar zou binnenkort misschien verandering in komen. Zo testen een aantal gebruikers momenteel een nieuwe functie uit waarbij de leesbevestigingen uitgeschakeld worden.

"We hebben naar jullie feedback geluisterd en zijn begonnen met het testen van een nieuwe functie waarmee je leesbevestigingen in je DM’s kan uitschakelen. Binnenkort kunnen mensen kiezen of ze anderen willen laten zien wanneer ze hun berichten hebben gelezen", aldus Adam Mosseri.

Wat met Messenger?

Wanneer en of de nieuwe functie er daadwerkelijk komt, is niet geweten. Meta, het bedrijf achter apps als Facebook, Instagram en WhatsApp, heeft niet bevestigd of de nieuwe functie er ook zal komen voor Messenger. Bij WhatsApp kan je daarentegen al geruime tijd leesbevestigingen uitschakelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws